Wednesday, November 17, 2010

So Long Farewell`` it's hard to say goodbye~~


hUAAA~~~~~~~setiap pertemuan pasti ada PERPISAHAN..semua orang benci dengan perpisahan...hari ni last day my best buddy, my office mate, kawan aku lepak, kawan dengar luahan ati aku, kwn gossip aku..HUAAAAAAAAAA!! sedih ni..lepas ni mesti aku BUHSAN giler..tkder lagi lepak malam2 smpi kul 12 kt starbuck..tgk movie.gi gym..gi cuti jauh2 same..ish..cepat betul mase berlalu.....kejam kelip kejam kelip..dier dah nak balik tinggalkan JB..tinggalkan office yang semua org dah tak suke ni..aper tak ex boss aku yang same2 masuk ngan aku dulu pun dah blah..ramai betul org blah dari co. ni..yang tinggal aku..aku dan aku...yang mcm org BODOH!! kena campak sana..campak sini..tp masih ade kt co. ni.....HUAAA!!! :( nak buat mcm mane ini pilihan yang aku buat~~ nak tarik balik..no..NO..NO......hidup ini satu percaturan..mmmmmmmph..aper2 pun..yana~~ HUAAAA..We'll MISS YOU SO MUCH!! jgn lupe kite org kat sini..........

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)