Tuesday, March 02, 2010

Hari yang mengantuk~~ now dah kena transfer kat subsidiary but NO Document Controller..no.no.no~~i refuse to do that!! huahuahua..buat cam co. sendiri lah plak..BUT.. i back to basic..buat aper lagi...Secretary work ..HUAAAAAAAAAAAAAAAAAA :( i also hate this JOB..ayu..come one..you already 31 years old..no career path, no promotion, and then you go back to do the first things u do right after you graduate~~ kuakuakua..WHAT SHOULD I DO ???? advise plz...TENSION, SAD, DEMOTED, UNAPPRECIATED ++ --banyaklah..eventhough keje kat sini not bad, boss so far so good, semuanyer ok.. but how about my career path..buat keje secretary sampai mati..OMG!! kalau mcm tu takyahlah aku penat 2 further study.. i dah apply ambik MBA..insyallah bulan 7 ni masuk..tp fikir balik ..untuk aper?? apply for my secretarial work?? mcm tu ka?? allo ayu... tukar to another co...co. aperlah yang ader kat johor ni?? peluang keje teruk giler..hhhhhhuish.. BLANK..toint..toingggggg ***

2 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

sabarrrr ler ayu... kerja mmg mcm tu.. ada ups and downs... doa2 jer ok? miss u!!

happy2gether said...

emm ayue, betul kata fila tu, nama jek keje sama jek...cam aku lari dr keje sec jdk cikgu tp cabaran dia pon mcm2 ponin gak...apa pon aku respect la ko nak sambung blajo lgk...